10/07/15 Ė VNL architecten wint selectie voor renovatie PG afdelingen

Kalorama heeft onlangs besloten om de drie psychogeriatrische afdelingen de Vossenberg, de Musschenberg en de Sterrenberg van het hoofdgebouw te Beek-Ubbergen te renoveren. Hiervoor heeft zij een selectie uitgeschreven onder drie bureaus. VNL architecten is inmiddels geselecteerd voor deze opdracht en is samen met de regiegroep, Planpartners en het Breincollectief enthousiast gestart met het ontwerp.

02/05/15 Ė Comfort in de jachthaven

Via een ingenieuze camouflage van het bestaande badgebouwtje en een aanbouw die het dubbel zo groot maakt, heeft de jachthaven van Warten een behaaglijke sanitaire voorziening gekregen. Artikel in het Friesch Dagblad, door Ria Kraa.

24/01/15 Ė OfficiŽle opening "De Hertog" te Franeker

Vandaag wordt het gezondheidscentrum "De Hertog" te Franeker officieel geopend. Sprekers bij het officiŽle gedeelte zijn: Fred Veenstra, burgemeester gemeente Franekeradeel, Ursula de Jonge Baas, accountmanager Huisartsen Zorgverzekeraar de Friesland en Robert Landstra, VNL architecten Grou. Na het officiŽle gedeelte word het gebouw van 14:00 tot 17:00 uur open gesteld voor alle geÔnteresseerden.