11/09/14 Een uitnodigend gezondheidscentrum

Op donderdag 11 september 2014 is er een positieve recensie verschenen met betrekking tot het nieuw gebouwde gezondheidscentrum "De Hertog" in Franeker. Er wordt in het artikel gesproken over een "overtuigende verrijking", waaruit de waardering voor ons ontwerp blijkt. Artikel in de Leeuwarder Courant, door Peter Karstkarel.

01/05/14 Deftige metamorfose in Sint Annaparochie

Artikel in de Leeuwarder Courant, door Peter Karstkarel.

11/03/14 Villa Leusden opgeleverd

Na een bijzonder bouwproces is vorige week de villa aan de Jan Wagenaarlaan te Leusden opgeleverd. Meer foto's van dit project volgen.

01/01/14 VNL wenst iedereen een succesvol 2014

Wij kijken met veel plezier terug op een bijzonder enerverend en succesvol jaar. Een jaar rijk aan kansen en initiatieven die tot vele nieuwe opdrachten hebben geleid en een jaar waarin onder andere het gezondheidscentrum te Franeker haar hoogste punt heeft bereikt. Dit succes heeft ook een positieve weerslag op ons bureau, want in het nieuwe jaar zullen wij ons team versterken met een ervaren BIM tekenaar / projectleider. Deze zullen wij op een later tijdstip nog aan u voorstellen. Wij hopen u in 2014 weer in volle gezondheid te ontmoeten en wensen u en uw bedrijf een voorspoedig nieuw jaar.