28/04/16 – Combinatie VNL + SEED + HOSPER wint selectie nieuwbouw zorgcomplex Hoogvliet / Rotterdam

Vandaag heeft Argos zorggroep te Schiedam laten weten dat de combinatie VNL + SEED + HOSPER de selectie heeft gewonnen voor de nieuwbouw van 180 appartementen (12.700 mē) voor bewoners met dementie.

11/03/16 – Feestelijke openening Technasium

Vandaag is de nieuwe Technasium werkplaats voor het Bogerman te Sneek feestelijk geopend door oud-leerling, gedeputeerde Sietske Poepjes. Wij zijn zeer content met het eindresultaat, welke door zijn minimalistische eenvoud op een natuurlijke wijze opgaat in het totaalbeeld van het karakteristieke en beeldbepalende hoofdgebouw.

06/02/16 – Resultaat van een mooie kruisbestuiving

Twee oud leerlingen ontwerpen gezamenlijk nieuw schoolgebouw voor Koudum. Artikel in het Friesch Dagblad, door Ria Kraa.

28/01/16 – Kubussen en serres

Op donderdag 28 januari 2016 is er een positieve recensie verschenen met betrekking tot de 12 nieuw gerealiseerde sociale huurwoningen aan de Dirk Janszstraat, in het zuidwestelijk kwartier van Sint Annaparochie. Er wordt in het artikel gesproken over een "pittige impuls", waaruit de waardering voor ons ontwerp blijkt. Artikel in de Leeuwarder Courant, door Peter Karstkarel.